Kaikkihan tietävät, että puurolla pitäisi aloittaa jokaikinen päivä. No, olen aina välillä yrittänyt, mutta jossain vaiheessa se tavallinen Mikropuuro vaan rupeaa tursuamaan ulos korvista. :/ Kunnes sitten löysin jostain suklaapuuron ohjeen. Ja siitä lähti käyntiin puurojen tuunaus! Jaan tässä nyt suklaapuuron ohjeen, ja muutaman jutun, mitä sekaan voi lisätä. 

Tavallinen mikropuurohan tulee, kun kaataa n. desilitran hiutaleita ja päälle vettä sen verran kuin haluaa. Mitä enemmän vettä, sitä löysempää. Puuro laitetaan mikroon täydelle teholle ja annetaan olla muutama minuutti, varotaan kuitenkin ettei puuro tulvi yli. 

Suklaapuuro syntyy lisäämällä hiutaleiden sekaan kaakaojauhetta (esim. O'boy) ja tekemällä puuron maitoon. Itse siis lisään kaakaojauheen ennen kuin pistän puuron mikroon, mutta sen voi lisätä myös jälkeenpäin. Hyvää tulee! 

Tai jos haluat kokeilla jotain: Lisää puuroon hunajaista luomuviljamysliä ja sokeria. / Kun puuro on valmista, lisää sinne puurohiutaleita. / Murskaa sekaan pipareita ym. keksejä. / Tee puuro mehuun veden sijaan. / Raasta joukkoon omenaa, porkkanaa ym.